Η Περιοχή

Μένοντας στο Κιβέρι έχετε την μοναδική ευκαιρία να συνδυάσετε τα μπάνια σας με επίσκεψη σε ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους:

Μυκήνες (20 λεπτά):
Η φημισμένη πρωτεύουσα των Αρχάιων Ελλήνων με τους θολωτούς τάφους της.

Ναύπλιο (10 λεπτά):
Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας με την πανέμορφη παλιά πόλη και τα ενετικά κάστρα της.

Επίδαυρος (30 λεπτά):
Το γνωστότερο και καλύτερα διατηρημένο και θέατρο του αρχαίου κόσμου με την ξακουστή ακουστική του. Αν έιστε προνοητικοί μπορείτε να τοργανώσετε τις διακοπές σας έτσι ώστε να παρακολουθήσετε ζωντανά μια παράσταση.

Άργος (10 λεπτά):
Μία από τις αρχαιότερες πόλεις στον κόσμο με το αρχαίο θέατρο (γίνονται ακόμα παραστάσεις), και τα πολυάριθμα αρχαία μνημεία.

Τίρυνθα (10 λεπτά):
Γνωστή από τους άθλους του Ηρακλή με τα περίφημα κυκλώπεια τείχη, αποτελούμενα από γιγάντιες πέτρες.Επιπλέον, αν είστε διατεθιμένοι να απομακρυνθείτε λίγο παραπάνω, μπορείτε να επισκεφθείτε την αρχαία Νεμέα, την ακρόπολη της Κορίνθου ή την αρχαία Τεγέα (στην Αρκαδία)


Αν θέλετε να εξερευνήσετε τις παραλίες του Αργολικού κόλπου, μπορείτε να διαλέξετε από πληθώρα επιλογών, όλων των τύπων.

Υπάρχουν οι οργανωμένες παραλίες όπως η Καραθώνα και το Κονδύλι καθώς και η τεράστια αμουδιά της Νέας Κίου όπου κάποιος μπορεί να κάνει από ιππασία μέχρι και kite-surfing. Από την άλλη, αν κάποιος συνεχίσει στον παραλιακό δρόμο από Κιβέρι προς Άστρος, φτιαγμένο ανάμεσα σε απόκρημνα βράχια, μπορεί να ανακαλύψει, μόλις λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το Κιβέρι, ένα μεγάλο αριθμό από υπέροχες ερημικές παραλίες με βότσαλα.

 Για την βραδινή διασκέδαση, μπορεί κάποιος να ξεκινήσει με ένα ποτό στο Summer Club, το εξαιρετικό παραλιακό μπαράκι του χωριού. Εναλλακτικά, μπορεί να επισκεφτεί τα αντίστοιχα μπαράκια στό Ναύπλιο ή το Τολό. Αν αυτά δεν είναι αρκετά, η βραδιά μπορει να συνεχίστει στην Νέα Κίο, μόλις πέντε λεπτά από το Κιβέρι, στην αντίστοιχη "παραλιακή" της Αργολίδας με τα μεγάλα club για ξεφάντωμα μέχρι το πρωίΠως θα μας βρείτε,

Ζεφυρος Πανσιον
Παραλία Κιβερίου
Ναύπλιο, Αργολίδα
P: (+30) 27510 47544 / 693 4500096

Δημήτριος Νταβέλος

d.davelos@gmail.com