Καλώς ήλθατε στη Πενσιόν Ζέφυρος 

H Πανσιόν Ζέφυρος βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό Κιβέρι, απέναντι ακριβώς από το Ναύπλιον. Μπροστά στη θάλασσα, με θέα από το Ναύπλιο και το κάστρο του Παλαμηδίου ως το νησί των Σπετσών, μπορείτε να περάσετε τις διακοπές σας άνετα και ευχάριστα, έχοντας την παραλία (πρόσφατα βραβευμένη από τον υπουργό ΠΕΚΑ) λίγα μέτρα από τα πόδια σας. 

Τοποθεσία - Ιστορία

Η ονομασία του χωριού πιθανόν να προέρχεται από την περίοδο όπου ο Καποδίστριας κυβερνούσε από εδώ (κυβερνείο - Κυβέρι ή αλλιώς Κιβέρι).  Με αφετηρία το Κιβέρι υπάρχουν πάρα πολλές τοποθεσίες που μπορεί κάποιος να επισκεφθεί. Περιοχές γνωστές από τη μυθολογία (Μυκήνες, Άργος, Τίρυνθα, Επίδαυρος) και την ιστορία (Ναύπλιο). Ο Αργολικός κόλπος είναι γεμάτος από παραλίες για κάθε γούστο (αμμώδεις ή με βότσαλα, κοσμικές ή ερημικές). Kιβέρι

Το Κιβέρι είναι ενα γραφικό, παραλιακό ψαροχώρι, ηπίας τουριστικής ανάπτυξης που συνδυάζει το βουνό και τη θάλασσα. Βρίσκεται στο νομό Αργολίδας και απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο, και 150 από την Αθήνα. Έχει όλων των ειδών τα καταστήματα για τις καθημερινές σας ανάγκες αλλά και την διασκέδαση σας.